Fra årets ture

Bogense træf d. 27.-29. juni 2019

På vej mod Æbelø

Deltagere ved Bogense træffet 2019:

D 179        Afrodite                Hanne og Carl Jørgen            Bogense

D 17         Havgassen             Gerthy og Georg                    Jyllinge

D 163        Gaby                     Mogens                                 Bogense

D 130        Miss Molly            Jesper og Torry                      Bogense

D 210        Anna II                 Søren og Steen                      Vejle

D 22         Tanni                    Rune                                     Kaløvig

D 217        Aurora                  Torben                                  Egå

D17 Havgassen med Gerthy og Georg ankom allerede torsdag sidst på dagen, så vi fik hilst på og blev budt på en gin&tonic. Den anden vej senere til en kop kaffe. Kiggede på ”fiduser” i hinandens både, hvilket allerede har resulteret i en ændring i Afrodite J. Det er en af de sjove ting ved et stævne, – at lure hinandens gode ideer af.

Fredag ankom D217 Aurora med Torben (som desværre var lidt syg) og D210 Anna II med Søren og Steen. Rune ankom i bil og han havde den helt store PD-klubstander med og den blev hejst i sejlklubbens flagstang. Mogens fra D163 Gaby kom på cykel og deltog. Vi fik handlet brikketter og mad ind til grillen. Folk havde selv drikkevarer med. Vi var ni personer til spisning på terrassen foran Bogense Sejlklub i pragtfuldt vejr, men trak ind i klubhuset senere på aftenen p.g.a. lidt kølig vind. Det var helt igennem en hyggelig aften, hvor der også blev sunget et par PD-sange fra sanghæfter, som Gerthy og Georg havde med.

Lørdag formiddag sejlede fire både – D179, D17, D130 og D210 – afsted mod Æbelø i frisk vind. Torben i D217 valgte at sejle hjem mod Egå, da han ikke var helt frisk, og nåede Egå efter 9 hårde timer. Vi lagde os ved en bøje i læsiden af Æbelø (Skovfogedkrogen), hvor vi fik lidt frokost. Senere sejlede vi – D179 – tæt på kysten og smed ankeret, så der ikke var så langt at ro i land. Ombord hos os var Gerthy og Georg. Havgassen blev liggende ved bøjen sammen med Miss Molly. Anna II med Søren og Steen valgte at sejle videre nordpå. Vi fik gået en dejlig og lidt anstrengede tur langs stranden sammen med Gerthy og Georg. Sejlede hjemad mod Bogense ved 15-tiden i svag vind på kryds. Efter hjemkomst ca.kl 18 handlede vi ind til grillaften. Nogle deltagere var væk og et par nye kommet til – Miss Molly med Jesper og Torry, så vi var seks personer til spisning.

Søndag morgen var der kun Carl Jørgen og jeg tilbage, D17 Havgassen var sejlet fra Bogense mod Kerteminde kl. 04 p.g.a. melding om kraftig vind senere på dagen, så vi indtog vores morgenmad i båden og ikke som planlagt med rundstykker i klubhuset. Cykelturen til Gyldensten Strand blev konverteret til en cykeltur fra Bogense hjem til Odense (for CJ’s vedkommende).

Jeg synes, det har været en dejlig og positiv oplevelse og hvis jeg har muligheden for det, tror jeg, vi prøver til næste år igen.

Sejler hilsen

Hanne D179 Afrodite