Medlemsfordele

Som medlem af Polaris Drabant Klubben kan du benytte dig af disse fordele:
Vi vil hele tiden arbejde for at du kan få medlemsfordele, så dit medlemskab er gratis. Tips modtages gerne.

7% rabat ved køb på http://marineudstyr.dk   Rabatkode:POLARIS

Vinimportøren tilbyder 15% rabat på alle varer.

Rabatkode for rabat: polaris

Tilskud til fælles ture

For at opnå tilskud til fælles ture/træf skal aktiviteterne være åben for alle klubbens aktive medlemmer, Det betyder rent praktisk, at bestyrelsen skal orienteres på forhånd, således vi kan udsende orientering om ture/træf/løb til samtlige medlemmer. Tillige skal der være mindst 3 deltagende medlemsbåde til et træf.

Den/de der står for et træf/ture/løb skal efterfølgende sende bestyrelsen et referat om aktiviteten, således klubbens øvrige medlemmer kan følge med i klubbens aktiviteter.

Som i alle andre forhold, forholder bestyrelsen sig løbende til klubbens økonomi/omkostninger hvilket betyder, at vi til en hver tid kan ændre bestemmelserne for refusioner, om vi måtte finde det nødvendigt.

Hvad kan der så forventes:

  • Refusion af dokumenteret havneafgift for de første to dage af et træf. Ved længere ture/træf tager bestyrelsen beslutning om evt. yderligere refusioner.
  • Refusion af (rimelige) udgifter til et aftensmåltid og et morgenmåltid til deltagende PD-både ( dog ikke til drikkevarer)
  • Refusion af dokumenteret halvt startsgebyr ved deltagelse i kapsejlads med særlig start/løb for PD-er (maks. refusion er tre løb/år/båd)
  • Rimelige udgifter til Præmier til vindere af 1./2./3. pladser ved kapsejladser med særligt start/løb for PD-er.

Andre refusioner:

                           -Klubben afholder, så vidt muligt, samtlige rimelige udgifter til efterfølgende frokost ifb.                     generalforsamlinger.